top of page
Samenwerken in een workshop brood bakken

Aanbod

Voor ieder wat wils! De workshops zijn voor maximaal 4 personen. Hierdoor krijgt iedereen voldoende aandacht en kan de workshop naar persoonlijke wensen gevormd worden.

In de basisworkshop leer je de beginselen van brood bakken. Je leert over de ingrediënten, de rijsmethoden, kneden, vormen en bakken. Naast een goed gevulde tas brood, krijg je ook de vaardigheden en instructies om thuis verder te gaan.

Het is ook mogelijk om een specifieke workshop te volgen zoals een workshop desembrood bakken, mediterraans brood, brood en banket, viennoiserie of speciaal thema brood. Mocht je zelf een idee hebben voor een workshop, stel het voor! Piet is van alle markten thuis.

Prijs

€100,- per persoon

workshop brood bakken
Basis

In deze workshop leer je een volkoren desembrood, een Frans stokbrood en zachte broodjes maken

Duur: 5 à 6 uur

Desemstarter Gerrit
Desem

In deze workshop leer je over de werking en het ontstaan van desem, zal je een aantal desembroden maken en krijg je achteraf je eigen desemstarter mee

Duur: 5 à 6 uur

Mediterraans

In deze workshop leer je Italiaanse Ciabatta, Focaccia en Frans desemstokbrood maken


Duur: 5 à 6 uur

Frans stokbrood vormen
Viennoserie

In deze workshop leer je croissants, chocoladebroodjes en koffiebroodjes maken

Duur: 5 à 6 uur

Croissants leren bakken
Vruchtenslof uit de workshop brood en banket
Brood en banket

In deze workshop leer je desem volkorenbrood, stokbrood, gevulde koeken en een vruchtenslof maken

 

Duur: 5 à 6 uur

paasbrood voor de themaworkshop
Themaworkshop

Leer in de aanloop naar feestdagen speciaal brood zoals paasbrood of kerststollen bakken

Cadeaubon workshop brood bakken

Cadeaubon

Wil jij iemand een cursus brood bakken cadeau doen? Dat kan! We kunnen voor jou een persoonlijke cadeaubon maken en die aan jou op de post doen of mailen. Je betaalt hiervoor gewoon de prijs van een workshop. Stuur een mailtje naar hallo@bakkelder.nl of vul het contactformulier op de homepage in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page